2321047803 6908864617 Κωνσταντίνου Καραμανλή 38, Λευκώνας, Σέρρες suncover1@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
SunCover - Συστήματα Σκίασης Σέρρες | Τέντες - Πέργκολες & Ειδικές Κατασκευές Σέρρες


Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σκίασης του χώρου σας, η επιχείρησή μας “SunCover” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Λευκώνας Σερρών, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη να σας προτείνει τις καλύτερες και πιο σύγχρονες λύσεις.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στις Σέρρες, στην Καβάλα και στις γύρω περιοχές.    
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

 
  είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να τον μελετήσει, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές και πιο πρακτικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση του χώρου σας.

Όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι ο χώρο σας, μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικές κατασκευές που θα σας εξασφαλίσει την πλήρη και σωστή σκίαση του χώρου σας καθώς και λειτουργικότητα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
  Επισκεφθείτε το κατάστημα μας

Κωνσταντίνου Καραμανλή 38 Λευκώνας Σερρών, για να δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα από τεντόπανα που διαθέτουμε όπως επίσης και διάφορες κατασκευές που μπορείτε να διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο!