2321047803 6908864617 Κωνσταντίνου Καραμανλή 38, Λευκώνας, Σέρρες suncover1@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ
SunCover - Συστήματα Σκίασης Σέρρες | Τέντες - Πέργκολες & Ειδικές Κατασκευές Σέρρες


Στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας, οι πέργκολες προσφέρουν την πιο όμορφη και αποτελεσματική λύση. Εναρμονίζονται απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, χαρίζοντας το ιδανικό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “SunCover” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Λευκώνας Σερρών, μπορεί να κατασκευάσει οποιαδήποτε πέργκολα επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στις Σέρρες, στην Καβάλα και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ
 
  πέργκολες αλουμινίου καθώς και βιοκλιματικές πέργκολες προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Οι πέργκολες που σας προσφέρουμε σχεδιάζονται έτσι ώστε να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με στόχο την μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής τους, ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλα μελετημένες για την καλύτερη προσαρμογή και εκμετάλλευση του αίθριου χώρου όπου εφαρμόζονται.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να εξετάσει τον χώρο σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Δεσμευόμαστε


για την άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και την υψηλή ποιότητα κάθε κατασκευής μας, με αντοχή στο χρόνο και στα καιρικά φαινόμενα, και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Με πολυετή πείρα στο χώρο των συστημάτων σκίασης μπορούμε να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες, την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  Επισκεφθείτε το κατάστημα μας

Κωνσταντίνου Καραμανλή 38 Λευκώνας Σερρών, για να δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα από τεντόπανα που διαθέτουμε όπως επίσης και διάφορες κατασκευές που μπορείτε να διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο!