2321047803 6908864617 Κωνσταντίνου Καραμανλή 38, Λευκώνας, Σέρρες suncover1@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  ΤΕΝΤΕΣ
SunCover - Συστήματα Σκίασης Σέρρες | Τέντες - Πέργκολες & Ειδικές Κατασκευές Σέρρες


Οι τέντες είναι απαραίτητες κατασκευές σε κάθε κτίριο καθώς παρέχουν σκιά και προστασία από τον ήλιο, τη βροχή και άλλες καιρικές συνθήκες. Οι τέντες μπορούν να είναι σταθερές ή κινούμενες, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορα μεγέθη και σχέδια ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Η επιχείρησή μας “SunCover” η οποία βρίσκεται στην περιοχή Λευκώνας Σερρών, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με τέντα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, προσφέροντάς σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την κομψή αισθητική τους.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 
 
  Τέντες
  Κασέτες
  Μπάρες
  Καποτίνες
  Ζελατίνες
  Ειδικές Κατασκευές
 
     
  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε παντός είδους συστήματα σκίασης, χειροκίνητα, με πλήρη αυτοματισμό ή τηλεχειρισμό, αλλα και ειδικές κατασκευές για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στις Σέρρες, την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.  
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία άριστης ποιότητας πανιών τέντας


σε διάφορους χρωματισμούς και ιδιαίτερους σχεδιασμούς, μπορείτε να βρείτε τα ιδανικά για το κτίριό σας και εμείς να φροντίσουμε για την ολοκλήρωση μιας κομψής και ποιοτικής κατασκευής.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις πιο σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες, την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
  Επισκεφθείτε το κατάστημα μας

Κωνσταντίνου Καραμανλή 38 Λευκώνας Σερρών, για να δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα από τεντόπανα που διαθέτουμε όπως επίσης και διάφορες κατασκευές που μπορείτε να διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο!