2321047803 6908864617 Κωνσταντίνου Καραμανλή 38, Λευκώνας, Σέρρες suncover1@yahoo.com
hero image
 
 
 
   
     
     
  SunCover
Συστήματα Σκίασης Σέρρες | Τέντες - Πέργκολες & Ειδικές Κατασκευές Σέρρες


Η επιχείρησή μας “SunCover” η οποία βρίσκεται στις Σέρρες και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Λευκώνας, δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης, παρέχοντας σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την αποτελεσματική σκίαση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή σκίασης επιθυμείτε για τον χώρο σας. Από απλές τέντες, κασέτες, μπάρες, καποτίνες, ζελατίνες, πέργκολες αλουμινίου και βιοκλιματικές καθώς και ειδικές κατασκευές που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΚΟΜΨΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
  Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία πανιών τέντας σε διάφορους χρωματισμούς και ιδιαίτερους σχεδιασμούς, προκειμένου να μπορείτε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον χώρο σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις στο χώρο καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τις πιο σύγχρονες και λειτουργικές κατασκευές καθώς και κατασκευές με αυτοματισμούς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και γρήγορη.

Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να επισκεφτούμε τον χώρο σας, να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Στόχος μας 


είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η δημιουργία έργων που θα ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την κομψή αισθητική τους.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η συνέπεια, οι κατασκευές υψηλής ποιότητας και η φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουμε είναι μέρος μιας ουσιαστικής σχέσης με τον πελάτη, που μας έχει αναδείξει στην αγορά.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις Σέρρες, την Καβάλα και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  Επισκεφθείτε το κατάστημα μας

Κωνσταντίνου Καραμανλή 38 Λευκώνας Σερρών, για να δείτε από κοντά την τεράστια γκάμα από τεντόπανα που διαθέτουμε όπως επίσης και διάφορες κατασκευές που μπορείτε να διαμορφώσετε τον δικό σας χώρο!